ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ

Ειδικοί Στα Ελαιουργεία

Η εταιρεία εγκαθιστά πλήρεις γραμμές επεξεργασίας ελαιοκάρπου σε όλη την
Ελλάδα. Παράλληλα, εξάγει εξοπλισμό σε πολλές χώρες του εξωτερικού (Γερμανία,
Κύπρο, Τουρκία, Κροατία, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Χιλή, κ.ά)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η πολυετής εμπειρία στον χώρο και η τεχνογνωσία της ομάδας, έχουν καταστήσει τη ΜΙΝΩΙΚΗ δυνατό συνεργάτη της Γερμανικής GEA Westfalia Separator

Η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΗ CENTRIFUGHE S.A. δραστηριοποιείται από το 1993

Aποτελώντας μια πρωτοπόρα κατασκευαστική στην επεξεργασία ελαιοκάρπου. Η ΜΙΝΩΙΚΗ σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλίζοντας ελαιουργεία ώστε να διασφαλίζεται η άρτια λειτουργία τους.

“Εξειδικευμένος πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός υποστηρίζει και ελέγχει τα μηχανήματα και συντονίζει τις διαδικασίες κατασκευής. Πλαισιώνεται από μια δυνατή και εξειδικευμένη τεχνική ομάδα με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ελαιουργείων.”

Προϊόντα

Η Μινωική, εφοδιασμένη με άρτιο τεχνικό προσωπικό και πλήρες μηχανολογικό εξοπλισμό: κατασκευάζει, ανακατασκευάζει και εμπορεύεται, καινούργια και μεταχειρισμένα ελαιουργικά φυγοκεντρικα, αλεστικα μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό για ελαιουργεία!

Μεταφορικές Ταινίες Ελαιοκάρπου

Ταινία μεταφοράς για την τροφοδοσία του ελαιόκαρπου στην γραμμή παραλαβής συνοδευόμενη από χοάνη τροφοδοσίας

Προαποφύλλωση Ελαιοκάρπου

Η προαποφύλλωση τοποθετείται στο άνω τμήμα της μεταφορικής ταινίας, σε ειδική βάση.Έχει μεγάλη δυναμικότητα αναρρόφησης.

Πλυντήριο Ελαιοκάρπου

Πλυντήριο ελαιόκαρπου μεγάλης δυναμικότητας, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, πάχους 3mm και φέρει διπλή δεξαμενή αποθήκευσης του νερού πλύσης.